Ammattitaitoisesta avainpalvelusta Hangossa saat nykyaikaiset lukitusratkaisut

Kysy lisää palveluistamme

LU Lukituspalvelu Oy tarjoaa nopeaa, tehokasta ja ammattitaitoista avainpalvelua Hangon alueella. Tarjoamme mekaaniset, sähkömekaaniset ja digitaaliset lukitusratkaisut käyttötarpeidesi mukaan. Hoidamme hälytysjärjestelmien asennuksen, huollon ja ylläpidon. Olemme myös kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien asiantuntijoita. 

 

Kivijalkakaupastamme löydät aurinkosuojaustuotteet ja märkätilojen rakennusvarustukset sekä mekaaniset asennustuotteet, kuten postilaatikot. Kauttamme voit kätevästi tilata nimi- ja talonumerokyltit taloosi ja opasteet yritykseesi. 

 

Hoidamme myös ovien avauspalvelua ja tarjoamme oviautomatiikan ratkaisuja. 

Avaimien teko 

Kokeneina lukkoseppinä teemme sinulle nopeasti tarvitsemasi avaimet. Suurin osa avainpalveluistamme voidaan hoitaa nopeasti ja kätevästi odottaessasi, mutta harvinaisemmat avaimet joudumme tilaamaan. Meiltä saat myös erilaiset auton- ja ajonestoavaimet. Voit lisäksi tiedustella autojen kauko-ohjainten kopioimista, joka onnistuu monipuoliselta lukkoliikkeeltämme tiettyihin merkkeihin.

Pyydä tarjous!

Hälytinjärjestelmien asennus, huolto ja ylläpito

Olipa kyse sitten kodin, liikekiinteistön tai teollisuustilan valvomisesta, meiltä saat korkealaatuiset hälytinjärjestelmät niin langallisina kuin langattomina. Nykyaikaiseen hälytinjärjestelmään kannattaa sijoittaa, sillä sen avulla varmistat kohteesi turvallisuuden. Seuraamme tarkasti alan kehitystä ja tarjoamme vain huipputasoisia järjestelmiä.


Asennamme ammattitaitoisesti myös kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmät. Kulunvalvonta mahdollistaa esimerkiksi työajan sujuvan seurannan. Kameravalvonnalla saat puolestaan tallennettua tietoa kotisi tai työympäristösi tapahtumista. Kaikkien järjestelmien asennukset, jälkihuollot ja ylläpidon hoidamme osaavasti ja luotettavasti.

Terassi- ja parvekeverhotuotteiden asennus

Valikoimastamme löydät laadukkaat aurinkosuojaustuotteet, kuten markiisit ja verhot sekä kaihtimet. Tulemme mielellämme paikan päälle asentamaan tuotteet, jotta ne saadaan kerralla kuntoon. Näin säästät myös paljon aikaa ja vaivaa. Rullaverhoihin voit valita jousi- ja ketjumekanismin tai moottorikäytön. Asennamme verhot seinään ja kattoon.

Tutustu tuotevalikoimaamme

Oviautomatiikka ja ovien avauspalvelu 

Tarjoamme oviautomatiikan palveluja, joilla saadaan toimivat ratkaisut sisäänkäynteihin. Meiltä saat myös ovien avauspalvelua. Toimimme alueilla Hangosta Inkooseen.