MODERNA LÅSLÖSNINGAR FRÅN DEN YRKESKUNNIGA NYCKELSERVICEN I HANGÖ

Fråga mer om våra tjänster

VN Låsservice Ab erbjuder snabb, effektiv och yrkeskunnig nyckelservice i Hangöregionen. Vi erbjuder mekaniska, elektromekaniska och digitala låslösningar i enlighet med dina användningsbehov. Vi tillhandahåller installation, service och underhåll av larmsystem. Vi är också experter på passerkontrolls- och kameraövervakningssystem.


I vår butik hittar du solskyddsprodukter och byggutrustning för våtutrymmen samt mekaniska installationsprodukter såsom brevlådor. Hos oss beställer du enkelt namn- och husnummerskyltar för ditt hem och hänvisningsskyltar för ditt företag.
Vi erbjuder även dörröppningsservice och dörrautomatiklösningar.

Tillverkning av nycklar 

Som erfarna låssmeder tillverkar vi snabbt de nycklar du behöver. De flesta av våra nyckeltjänster kan utföras snabbt och bekvämt medan du väntar, medan ovanligare nycklar måste beställas. Vi erbjuder också olika bil- och startspärrnycklar. Du kan dessutom fråga oss om kopiering av fjärrkontroller för bilar, som vårt mångsidiga låsföretag erbjuder för vissa specifika bilmärken.

Be om en offert!

Installation, service och underhåll av
larmsystem

Oavsett om det handlar om övervakningen av ett hem, en affärsfastighet eller ett industriområde, erbjuder vi såväl trådbundna
som trådlösa högkvalitativa larmsystem. Det lönar sig att investera i ett modernt larmsystem, eftersom det hjälper dig att garantera säkerheten i ditt objekt. Vi följer noga utvecklingen inom branschen och erbjuder endast högkvalitativa system.


Vi installerar även yrkeskunnigt passer- och kamerakontrollsystem. Passerkontroll möjliggör t. ex. smidig övervakning av arbetstiden. Kameraövervakning tillhandahåller i sin tur inspelad information om händelser i ditt hem eller din arbetsmiljö. Installationer, service och underhåll av alla system hanteras av oss på ett yrkeskunnigt och pålitligt sätt.

Installation av terrass- och balkonggardinprodukter

I vårt sortiment hittar du högkvalitativa solskyddsprodukter såsom markiser, gardiner och persienner. Vi installerar gärna produkterna på plats, så de direkt kan tas i bruk. Därmed spar du också mycket tid och besvär. Rullgardinerna kan väljas med fjäder- och kedjemekanism eller motordrift. Installationen av gardiner görs såväl på inglasningar av balkonger samt terasser på vägg som i tak.

Ta en titt på vårt produktsortiment

Dörrautomatik och dörröppningsservice

Vi erbjuder dörrautomatik som möjliggör välfungerande system för tillträde. Vi erbjuder också dörröppningsservice. Vi är verksamma i området mellan Hangö- och Ingåregionerna.